Sieninis laikrodis su spauda - Kačiukas
  • Sieninis laikrodis su spauda - Kačiukas
  • Sieninis laikrodis su spauda - Kačiukas
  • Sieninis laikrodis su spauda - Kačiukas

Sieninis laikrodis su spauda - Kačiukas

49,00 €
Su mokesčiais
z65b

Sieninis laikrodis su spauda tinka visiems, pasiilgusiems originalių vaizdų ir šviežių spalvų namuose. UV spauda ant akrilinio stiklo išliks nepakitusi ilgus metus ir puoš jūsų namų ar biuro sienas

Kiekis

Sieninis-laikrodis-D%C4%96M%C4%96.png

Šis laikrodžio modelis skirtas mylintiems gyvūnus. Mielas atvaizdas džiugins jūsų akis kiekvieną kartą kai sugalvosite patikrinti esamą laiką. Ypač tyliai veikiantis mechanizmas leidžia šį laikrodį kabinti ir vaiko kambaryje arba miegamajame, bet iš tikrųjų šis laikrodis su spauda vietą rastų bet kurioje namų erdvvėje. 

sieninis-laikrodis-klasikinis-turkio-viz

APRAŠYMAS

- Mūsų parduodamoje produkcijoje naudojamas itališkas akrilinis stiklas (plastiko gaminys dar žinomas kaip PMMA) savo išvaizda yra labai panašus į įprastą veidrodį. Medžiaga perkama iš Italijos gamintojo. Nepriekaištinga kokybė garantuota.

- Nesiekiame taupyti įpakavimo sąskaita, kiekviena prekė yra įpakuojama į burbulinę apsauginę plėvelę, tuomet į pakavimo popierių ir visa tai gražiai sudedama į stilingą ir patikimą kartono dėžutę. Taip užtikriname, kad prekė jūsų namus pasieks nepažeista.

Išmatavimai: 30cm x 30 cm.

Medžiaga - Akrilinis stiklas su spauda.

Mechanizmas - kvarcinis, Reikalinga 1xAA baterija pridedamos prie laikrodžio. Veikia itin tyliai.

z65b

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: