• −20%
Sieninis laikrodis su spauda - Laikas kavai 2
  • Sieninis laikrodis su spauda - Laikas kavai 2
  • Sieninis laikrodis su spauda - Laikas kavai 2
  • Sieninis laikrodis su spauda - Laikas kavai 2

Sieninis laikrodis su spauda - Laikas kavai 2 (paskutinis)

32,80 € Sutaupote 20%
41,00 €
Su mokesčiais
z50f

Sieninis laikrodis su spauda tinka visiems, pasiilgusiems originalių vaizdų ir šviežių spalvų namuose. UV spauda ant akrilinio stiklo išliks nepakitusi ilgus metus ir puoš jūsų namų ar net kavinės sienas.

Kiekis

Sieninis-laikrodis-D%C4%96M%C4%96.png

Tai originalus sieninis laikrodis turbūt labiausiai tinkantis papuošti virtuvės erdvę. bet ne ką prasčiau žiūrėsis ir valgomajame ar net kavinėje. Ryškios ir skanios spalvos tinka kiekvienam, kuris tiki vaizduotės būtinybe virtuvėje. Klasikinė kvadrato forma tiks prie bet kokio interjero, bet klasika juk taip pat gali būti originali ir su modernumo prieskoniu.

APRAŠYMAS

- Mūsų parduodamoje produkcijoje naudojamas itališkas akrilinis stiklas (plastiko gaminys dar žinomas kaip PMMA) savo išvaizda yra labai panašus į įprastą veidrodį. Medžiaga perkama iš Italijos gamintojo. Nepriekaištinga kokybė garantuota.

- Nesiekiame taupyti įpakavimo sąskaita, kiekviena prekė yra įpakuojama į burbulinę apsauginę plėvelę, tuomet į pakavimo popierių ir visa tai gražiai sudedama į stilingą ir patikimą kartono dėžutę. Taip užtikriname, kad prekė jūsų namus pasieks nepažeista.

Išmatavimai: 30cm x 25 cm.

Medžiaga - Akrilinis stiklas su spauda.

Mechanizmas - kvarcinis, Reikalinga 1xAA baterija pridedamos prie laikrodžio. Veikia itin tyliai.

z50f

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: