• −20%
Sieninis laikrodis . Sidabrinio veidrodžio skrajojantys drugeliai
  • Sieninis laikrodis . Sidabrinio veidrodžio skrajojantys drugeliai
  • Sieninis laikrodis . Sidabrinio veidrodžio skrajojantys drugeliai
  • Sieninis laikrodis . Sidabrinio veidrodžio skrajojantys drugeliai
  • Sieninis laikrodis . Sidabrinio veidrodžio skrajojantys drugeliai

Sieninis laikrodis Sidabrinio veidrodžio skrajojantys drugeliai

47,20 € Sutaupote 20%
59,00 €
Su mokesčiais
z4g-0

Sieniniai laikrodžiai iš akrilinio stiklo tai modernus požiūris į laikrodį. Šiame amžiuje laikrodis yra ne tik prietaisas rodantis laiką, tačiau ir interjero bei gero skonio akcentas. Dėl lengvo apdirbimo lazeriu ir aukštos medžiagos kokybės pas mus įsigytas laikrodis tikrai taps namų puošmena ir ilgus metus džiugins jus, namiškius ir jūsų svečius.

Kiekis

APRAŠYMAS

Perkant iš mūsų esate tikri, kad jūs perkate aukščiausios kokybės produktą. Specializuojamės laikrodžių gamyboje ir pardavime. Mūsų produktas yra saugus jūsų sveikatai ir, be abejo, daugelį metų ne tik rodys laiką, bet ir, be kita ko, papuoš jūsų interjerą.

Laikrodis pagamintas iš akrilinio stiklo, tiesiogiai importuoto iš Italų gamintojo. Akrilinis stiklas yra puiki medžiaga, kuri atrodo kaip stiklas, bet yra lengvesnė. Ji stipriai blizga, kaip veidrodis atspindi šviesą, ką ir galite pamatyti žemiau esančiose mūsų vizualizacijose.

Veidrodinės spalvos akrilinis stiklas turi labai artimą atspindį kaip ir įprastas veidrodis. Visgi dėl nedidelio iškreipimo iš didesnio atstumo nerekomenduojame akrilinių veidrodžių naudoti kaip pvz pagrindinio veidrodžio vonios kambaryje

Medžiaga: Sidabrinio veidrodžio spalvos akrilinis stiklas 3mm storio

Spalva: Nuotraukoje - sidabrinio veidrodžio spalva , galimi ir kiti spalvų variantai. 

Matmenys: 30 cm skersmuo be drugelių. Drugelių pagalba galutinį laikrodžio vaizdą galite išplėsti jums reikiama kryptimi.

Mechanizmas: labai tylus, netiksi, rodyklės slenka sklandžiai. Kvarcinis, suteikiama 2-jų metų garantija.

Komplekte: gražus laikrodis + 15 drugelių iš akrilinio stiklo + AA baterija.

Akrilas yra plačiai naudojamas namų ūkio produktų gamyboje, dėl to mes galime garantuoti, kad jis yra saugus jums ir jūsų šeimai.

Europinės kilmės medžiaga užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą net po daugelio metų naudojimo.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz1.jpg

Naujiena! Paties populiariausio modelio su drugeliais didesnė, kiek kitokia variacija. Didžiausias šio laikrodžio modelio privalumas - didelis "Skrajojančių drugelių" kiekis - jų pagalba laikrodis tampa ne tik dinamiškesnis, tačiau ir labai praplečia galutinį vaizdą, standartinio dydžio 30cm skersmens ciferblatas drugelių pagalba tampa vizualiai labai didelis. Juk kartais taip norisi užpildyti sieną, tačiau tuo pat metu jos ir neperkrauti - šis sieninio laikrodžio modelis kaip tik tokiems atvejams. Veidrodinės detalės ne tik papuošia sieną, bet ir praplėčia kambario erdvę.

Sieninis-laikrodis-bokaliukas ismatavima

z4g-0

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: