• −20%
Sieninis laikrodis EKO 30cm
  • Sieninis laikrodis EKO 30cm
  • Sieninis laikrodis EKO 30cm

Sieninis laikrodis EKO 30cm

46,40 € Sutaupote 20%
58,00 €
Su mokesčiais
z210a 1-d-x 30cm
Kiekis

APRAŠYMAS

Perkant iš mūsų esate tikri, kad jūs perkate aukščiausios kokybės produktą. Specializuojamės laikrodžių gamyboje ir pardavime. Mūsų produktas yra saugus jūsų sveikatai ir, be abejo, daugelį metų ne tik rodys laiką, bet ir, be kita ko, papuoš jūsų interjerą.

Laikrodis pagamintas iš ekologiškos ir labai tvirtos HDF plokštės. Plokštė gaminama iš medienos dalelių, susmulkintų iki pluošto. kurios vėliau apdorojamos derva ir organiniais dažais. Po džiovinimo plokštė suspaudžiama aukštoje temperatūroje ir aukštame slėgyje, ko pasekoje sukuriama lenta, kurios tankis 50% didesnis nei medžio masyvo. Šios technologijos dėka gaunama labai patvari ir unikalią išvaizdą turinti medžiaga atitinkanti aukščiausius ekologinius standartus.

Medžiaga: Juoda HDF plokštė ir medinės rodyklės

Spalva: Juoda. Ypatumas, jog spalva yra pačioje medžiagoje, ne tik jos paviršiuje, todėl spalva visuomet bus vientisa ir be defektų. Šviesaus medžio spalvos rodyklės.

Matmenys: 30 cm

Mechanizmas: labai tylus, netiksi, rodyklės slenka sklandžiai. Kvarcinis, suteikiama 2-jų metų garantija.

Komplekte: gražus laikrodis + AA baterija.

Dėl didelio medžiagos tankio laikrodis išlieka labai tvirtas ir atsparus didelėms apkrovoms bei drėgmei, todėl puikiai gali būti naudojamas tiek virtuvėje ir net vonios kambaryje.

Europinės kilmės medžiaga užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą net po daugelio metų naudojimo.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz1.jpg

Naujiena! Visiškai nauja medžiaga mūsų asortimente ir nauja išvaizda. Juoda ar pilka spalvos yra visiška klasika ir labai lengvai priderinamos bet kokiame namų ar biuro interjere. Stengiamės, jog laikrodžių išvaizda nebūtų nuobodi, bet visgi kreipdami dėmesį į detales kiekvienam laikrodžiui suteikiame modernų ir elegantišką išvaizdą. Esame tikri, jog šis modelis galės džiuginti ilgus metus.

z111-b_sieninis-laikrodis-grakštus laik

z210a 1-d-x 30cm

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: