• −20%
Sieninis laikrodis Žavesys 7 50-75cm, veidrodinis
  • Sieninis laikrodis Žavesys 7 50-75cm, veidrodinis
  • Sieninis laikrodis Žavesys 7 50-75cm, veidrodinis
  • Sieninis laikrodis Žavesys 7 50-75cm, veidrodinis

Sieninis laikrodis Žavesys 7 50-75cm, veidrodinis

38,40 € Sutaupote 20%
48,00 €
Su mokesčiais
z54g-0-0-x
Prekės spalva
Kiekis

APRAŠYMAS

Laikrodis pagamintas iš akrilinio stiklo, tiesiogiai importuoto iš Italų gamintojo. Akrilinis stiklas yra puiki medžiaga, kuri atrodo kaip stiklas, bet yra lengvesnė. Ji stipriai blizga, kaip veidrodis atspindi šviesą, ką ir galite pamatyti žemiau esančiose mūsų vizualizacijose.

Mechanizmas: labai tylus, netiksi, rodyklės slenka sklandžiai. Kvarcinis, suteikiama 2-jų metų garantija.

Komplekte: gražus laikrodis + AA baterija + montavimo instrukcija + puiki dovanų dėžutė.

Akrilas yra plačiai naudojamas namų ūkio produktų gamyboje, dėl to mes galime garantuoti, kad jis yra saugus jums ir jūsų šeimai.

Išmatavimai: priklausomai nuo poreikio, pasinaudodami dėžutėje esančiu dviejų dydžių trafaretu, skaičius galite montuoti taip, jog laikrodžio skersmuo būtų 50 arba 75cm.

Centrinio laikrodžio apskritimo skersmuo - 11.5cm, skaičių aukštis - 7.5cm, pagaliukų aukštis - 7.9cm 

Europinės kilmės medžiaga užtikrina aukštą kokybę ir ilgaamžiškumą net po daugelio metų naudojimo.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz1.jpg

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-viz2.jpg

 Labai tylus aukščiausios kokybės mechanizmas. 

 Laikrodžio matmenys 50-75 cm, priklausomai nuo montavimo.

sieninis-laikrodis-zavesys-4a-ismat.jpg

Su laikrodžiu pridedamas montavimo šablonas.

1. Šablonas yra iš akrilo pagamintas 30 laipsnių kampas, kuris taip pat turi ir pratęsimą. Pratęsimas turėtų būti naudojamas norint gauti 75 cm laikrodžio spindulį.

2. Šablone esanti skylutė žymi laikrodžio vidurį, pridėkite prie sienos toje vietoje, kurioje ir ruošiatės kabinti laikrodį. Pirmoji (kairėje) kampo kraštinė turi būti pridėta tiesiai vertikaliai, kur ir bus skaitmuo arba detalė, žyminti "12", o antroji kampo kraštinė (dešinė) automatiškai bus nukreipta 30 laipsnių dešiniau ir žymės sekančio skaitmens/dekoracijos vietą. Pieštuku pažymėkite vietą, kurioje tvirtinsite skaičius. Jei kabinsite laikrodžius, kurių detalės yra juostos, o ne skaitmenys - juosteles galite įklijuoti tiesiai, padėdami jas į šabloną.

3. Sukite šablono kampą kas 30 laipsnių ir po vieną žymėkite dekoracijoms skirtas vietas arba, jeigu tai juostelės - įklijuodami jas į šablone skirtas vietas.

4. Kiekvienas skaitmuo ar juostelė turi stiprią ir itin kokybišką dvipusę lipnią juostelę, kuri užtikrins tvirtą prigludimą prie tvirtinamo paviršiaus. Nuimkite lipnios juostelės apsauginę plėvelę ir uždėkite dekoraciją ant sienos ar kito lygaus paviršiaus. Galiausiai, pašalinkite apsauginę plėvelę esančią ant viršutinės ("gerosios") dekoracijos pusės ir mėgaukitės fantastiška, blizgančia dekoracija-laikrodžiu.

z54g-0-0-x

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: