• −20%
Akrilinis veidrodis Mažasis princas
  • Akrilinis veidrodis Mažasis princas
  • Akrilinis veidrodis Mažasis princas
  • Akrilinis veidrodis Mažasis princas
  • Akrilinis veidrodis Mažasis princas

Akrilinis veidrodis Rašalo dėmė

37,60 € Sutaupote 20%
47,00 €
Su mokesčiais
l18

Dekoracija iš akrilinio stiklo "Rašalo dėmė" paįvairins jūsų namų sienas. Akrilinio stiklo dekoracijos puikiai tinka tiek jauno žmogaus, tiek jaunatviško biuro sienoms puošti. Lengvas tvirtinimas nereikalaujantis jokių kabliukų, vinių ar varžtų, tvirtinama dvipusės juostelės pagalba, kuri jau yra priklijuota prie kiekvienos veidrodinės detalės.

Kiekis

APRAŠYMAS

Dekoratyvinis akrilinis veidrodis yra labai lankstus produktas, priešingai nei įprasto veidrodžio stiklas, gali būti supjaustytas begalę būdų.

Ar svajojate apie lapo, skrybėlės, išgalvotų nėrinių, o galbūt ir meškiuko formos veidrodį vaiko kambaryje? Tai yra įmanoma! Įsivaizduokite, kaip jūsų sienos atgis ... tegul jūsų vaizduotė šėlsta ...

- Veidrodis vizualiai išplėčia kambarį, jis yra tarsi kambario papuošalas. Dekoratyvinis veidrodis iš akrilo turi daug privalumų. Jis labai lengvas, todėl jūs galite pritvirtinti jį prie sienos su specialia dvipuse klijuojama juostele, nenaudojant jokių montavimo įrankių. To tikrai nebūtų galima padaryti su tradiciniais stikliniais veidrodžiais.

- Akrilinio veidrodžio kraštai yra pjaunami lazeriu, todėl visiškai saugus nuo sužeidimų. Pastaba, akrilo veidrodis iškreipia vaizdą iš arti. Jo tikslas yra papuošimas, todėl nerekomenduojame jo naudoti pvz. kaip pagrindinį veidrodį vonioje virš kriauklės.

- Mūsų parduodamoje produkcijoje naudojamas itališkas akrilinis stiklas (plastiko gaminys dar žinomas kaip PMMA) savo išvaizda yra labai panašus į įprastą veidrodį. Medžiaga perkama iš Italijos gamintojo. Nepriekaištinga kokybė garantuota.

- Veidrodžiams kabinti nereikia jokių papildomų varžtų, vinių ar kabliukų. Visi gaminiai turi tinkamą kiekį itin kokybiškos dvipusės lipnios juostos, kuri tvirtai sukimba su klijuojamu paviršiumi. Išorinė veidrodžio pusė yra apsaugota matine plėvele nuo įbrėžimų ir pirštų antspaudų. Ją rekomenduojame pašalinti kai visos veidrodžio dalys jau yra suklijuotos ant sienos.

- Nesiekiame taupyti įpakavimo sąskaita, kiekviena prekė yra įpakuojama į burbulinę apsauginę plėvelę, tuomet į pakavimo popierių ir visa tai gražiai sudedama į stilingą ir patikimą kartono dėžutę. Taip užtikriname, kad prekė jūsų namus pasieks nepažeista.

   IŠMATAVIMAI: 64x64cm (suklijuoto ant sienos gaminio)

Jeigu neradote sau tinkamo modelio - rašykite į info@decodetales.lt ir mes pagaminsime pagal Jūsų pageidavimus.

l18

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: