• −20%
Akrilinis veidrodis Žvaigždžių Alėja
  • Akrilinis veidrodis Žvaigždžių Alėja
  • Akrilinis veidrodis Žvaigždžių Alėja

Akrilinis veidrodis Žvaigždžių Alėja

118,40 € Sutaupote 20%
148,00 €
Su mokesčiais
l28
Kiekis

APRAŠYMAS

Dekoratyvinis akrilinis veidrodis yra labai lankstus produktas, priešingai nei įprasto veidrodžio stiklas, gali būti supjaustytas begalę būdų.

Ar svajojate apie lapo, skrybėlės, išgalvotų nėrinių, o galbūt ir meškiuko formos veidrodį vaiko kambaryje? Tai yra įmanoma! Įsivaizduokite, kaip jūsų sienos atgis ... tegul jūsų vaizduotė šėlsta ...

Veidrodis vizualiai išplėčia kambarį, jis yra tarsi kambario papuošalas. Dekoratyvinis veidrodis iš akrilo turi daug privalumų. Jis labai lengvas, todėl jūs galite pritvirtinti jį prie sienos su specialia dvipuse klijuojama juostele, nenaudojant jokių montavimo įrankių. To tikrai nebūtų galima padaryti su tradiciniais stikliniais veidrodžiais.

Akrilinio veidrodžio kraštai yra pjaunami lazeriu, todėl visiškai saugus nuo sužeidimų. Pastaba, akrilo veidrodis iškreipia vaizdą iš arti. Jo tikslas yra papuošimas, todėl nerekomenduojame jo naudoti pvz. kaip pagrindinį veidrodį vonioje virš kriauklės.

Akrilinis veidrodis Žvaigždžių Alėja

  • Dekoratyvinis akrilinis veidrodis yra labai lankstus produktas, priešingai nei įprasto veidrodžio stiklas, gali būti supjaustytas begalę būdų;
  • Išmatavimai: 100x100 cm (dėliojant jį taip, kaip nuotraukoje);
  • Medžiaga: veidrodinio atspindžio akrilinis stiklas (PMMA);
  • Tokio veidrodžio klijavimas prie sienos yra labai paprastas. Kartu su veidrodinėmis detalėmis yra pridedamas ir trafaretas, kurio pagalba kiekvieną detalę pritvirtinsite lygiai, vienodais atstumais ir be jokio vargo.

Veidrodis vizualiai išplėčia kambarį, jis yra tarsi kambario papuošalas. Dekoratyvinis veidrodis iš akrilo turi daug privalumų. Jis labai lengvas, todėl jūs galite pritvirtinti jį prie sienos su specialia dvipuse klijuojama juostele, kuri jau yra paruošta ant kiekvienos detalės. Jokie montavimo įrankiai nėra reikalingi. To tikrai nebūtų galima padaryti su tradiciniais stikliniais veidrodžiais.

Pastaba, akrilo veidrodis gali šiek tiek iškreipti vaizdą iš arti. Jo tikslas yra papuošimas, todėl nerekomenduojame jo naudoti pvz. kaip pagrindinį veidrodį vonioje virš kriauklės.

Jeigu neradote sau tinkamo modelio - rašykite į info@decodetales.lt ir mes pagaminsime pagal Jūsų pageidavimus.

l28

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: