• −20%
Akrilinis veidrodis Mielas zuikutis
  • Akrilinis veidrodis Mielas zuikutis
  • Akrilinis veidrodis Mielas zuikutis
  • Akrilinis veidrodis Mielas zuikutis

Akrilinis veidrodis Mielas zuikutis

29,60 € Sutaupote 20%
37,00 €
Su mokesčiais
l271-0

Dekoracija iš akrilinio stiklo "Mielas zuikutis" paįvairins jūsų namų sienas. Akrilinio stiklo dekoracijos puikiai tinka ir vaikų kambaryje, kadangi yra visiškai saugios, tvirtai prilimpančios prie sienos. Lengvas tvirtinimas nereikalaujantis jokių kabliukų, vinių ar varžtų, tvirtinama dvipusės juostelės pagalba, kuri jau yra priklijuota prie kiekvienos veidrodinės detalės. 

Kiekis

akrilinis_veidrodis_iliuzija_viz1.jpg

akrilinis-veidrodis-medzio-rastai2.png

Modernus ir šiuolaikiškas vaiko kambario papuošimas. Neužgožia kambario visumos, tačiau tampa idealiai įsiliejančia detale. Nuostabiai tinka skandinaviško stiliaus vaikų kambariuose, tačiau mėgstantiems šiltų spalvų interjerus - veidrodis ant sienos lygiai taip pat atrodys - nepriekaištingai. Ir, žinoma - vaikų emocija pamačius zuikio ausytes, kurioms abejingų tikrai neliks.

Veidrodinė-dekoracija-mielas-zuikutis.p

APRAŠYMAS

Toks veidrodis yra ne tik nuostabi dekoracija, bet kartu ir puošmena optiškai padididanti kambarį.

Ar svajojate apie lapo, skrybėlės, išgalvotų nėrinių, o galbūt ir meškiuko formos veidrodį vaiko kambaryje? Tai yra įmanoma! Įsivaizduokite, kaip jūsų sienos atgis ... tegul jūsų vaizduotė šėlsta ...

Veidrodis vizualiai išplėčia kambarį, jis yra tarsi kambario papuošalas. Dekoratyvinis veidrodis iš akrilo turi daug privalumų. Jis labai lengvas, todėl jūs galite pritvirtinti jį prie sienos su specialia dvipuse klijuojama juostele, nenaudojant jokių montavimo įrankių. To tikrai nebūtų galima padaryti su tradiciniais stikliniais veidrodžiais.

Akrilinio veidrodžio kraštai yra pjaunami lazeriu, todėl visiškai saugus nuo sužeidimų. Pastaba, akrilo veidrodis iškreipia vaizdą iš arti. Jo tikslas yra papuošimas, todėl nerekomenduojame jo naudoti pvz. kaip pagrindinį veidrodį vonioje virš kriauklės.

Akrilinis veidrodis Mielas zuikutis Dekoratyvinis akrilinis veidrodis yra labai lankstus produktas, priešingai nei įprasto veidrodžio stiklas, gali būti supjaustytas begalę būdų;

  • Išmatavimai: 27x42 cm;
  • Medžiaga: veidrodinio atspindžio akrilinis stiklas (PMMA);
  • Tokio veidrodžio klijavimas prie sienos yra labai paprastas. Veidrodukas jau atkeliauja su pritvirtinta dvipuse lipnia juostele, tereikia nulupti apsauginį lipduko sluoksnį ir klijuoti ant sienos
  • Tam, jog klijuojant paviršius būtų apsaugotas nuo pirštų antspaudų - veidrodis turi išorinę apsauginę plėvelę, kurią derėtų pašalinti jau priklijavus veidrodį norimoje vietoje.

Veidrodis vizualiai išplėčia kambarį, jį pašviesina, bet jis yra kambario papuošalas. Dekoratyvinis veidrodis iš akrilo turi daug privalumų. Jis labai lengvas, todėl jūs galite pritvirtinti jį prie sienos su specialia dvipuse klijuojama juostele, kuri jau yra paruošta ant kiekvienos detalės. Jokie montavimo įrankiai nėra reikalingi. To tikrai nebūtų galima padaryti su tradiciniais stikliniais veidrodžiais.

Pastaba, akrilo veidrodis gali šiek tiek iškreipti vaizdą iš arti. Jo tikslas yra papuošimas, todėl nerekomenduojame jo naudoti pvz. kaip pagrindinį veidrodį vonioje virš kriauklės.

Jeigu neradote sau tinkamo modelio - rašykite į info@decodetales.lt ir mes pagaminsime pagal Jūsų pageidavimus.

l271-0

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: